Welk type zonnepaneel?

Soorten zonnepanelen – Keuze in zonnepaneel systemen

Er zijn veel verschillende soorten zonnepanelen verkrijgbaar die allemaal hetzelfde doel hebben, namelijk het omzetten van zonlicht in energie. Behalve tussen de verschillende merken en toepassingen kun je een onderscheid maken in het materiaal waarvan de zonnecellen in het paneel zijn gemaakt, zoals amorf silicium, mono-kristallijn of poly-kristallijn silicium. Zonnepanelen kunnen standaard uitgevoerd zijn met aan de voorkant een glasplaat en een ondoorzichtige achterkant. Maar ook bestaan er zogenaamde “doorzicht” zonnepanelen, waarin de zonnecellen zich tussen twee glasplaten bevinden. Omdat de zonnecellen hier uit elkaar liggen wordt er ook licht doorgelaten en is het zonnepaneel deels doorzichtig.

Wij plaatsen de volgende kwaliteits-panelen;

csm_LX_Logo_claim_rgb_a3cf866c28018-ECOLine-GG-mono-black glasglas

De Eco Line Glass-Glass-module combineert de typische en unieke bewezen economie van de Eco-lijn met de levensduur en het uitstekende temperatuurgedrag van een glas-glasmodule. Glasplaten aan voor- en achterzijde zorgen voor een hoge mechanische stabiliteit en brandveiligheid van de module. Met een dikte van slechts 2 mm biedt het glas aan de voorzijde meer lichttransmissie. De hoogwaardige zonnecellen, met de hoogste efficiëntie en de best mogelijke prestaties bij weinig licht, zorgen voor een optimale energie-output met een maximale tolerantie van 0 Wp tot 6,49 Wp.

Op basis van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Eco Line Glass Glass-module, vervaardigd volgens Duitse normen, garandeert Luxor Solar een product- en prestatiegarantie van 30 jaar.

HOOGWAARDIGE EN BETROUWBARE ZONNEMODULES IN DUITSE TECHNISCHE KWALITEIT

GarantieGrafik_Eco Line GG_EN warranty-30years

axi-black-premium-mono-60-de-png Axitex-Solar logo

header-b2b-logo NeON_2_B_1492411500129

NeON® 2 Black

Best verkochte module van
LG De LG NeON® 2 is de best verkochte zonnemodule van LG. LG NeON® 2 Black is ontworpen met het oog op esthetiek; dunnere draden verschijnen helemaal zwart op een afstand. Het product kan de waarde van een woning met zijn moderne ontwerp verhogen.

Esthetische zwarte module

De LG NeON® 2 is uitgerust met een geavanceerd matzwart frame en een zwart achtervel en zwarte cellen met dunne elektroden. Deze module is perfect geschikt voor elk dak.