Infrarood stralingspanelen

Infrarood stralingspanelen hoofdverwarming/bijverwarmen vanaf €150,00 excl. btw

MAGNUM Sol plafondstralers zijn “onzichtbaar” te plaatsen in een systeemplafond en bieden bij ieder kantoor, showroom,winkel, bijkeuken, woonkamer etc.  maximale vrijheid in inrichting van het interieur of showroomopstelling. Met de geïntegreerde ophangbeugel zijn de panelen echter ook direct aan ieder plafond te bevestigen.

MAGNUM_Sol_Office_4                               Sol_variaties

De plafondstralers verwarmen alles en iedereen binnen het stralingsbereik, zoals de zon ook de aarde verwarmt. Dit met een zeer korte opwarmtijd! Ideaal dus voor die ruimtes, die geen continue bezettingsgraad hebben, in korte tijd op temperatuur gebracht dienen te worden en weinig wandruimte ter beschikking hebben.

MAGNUM_Sol_300_product_1MAGNUM+Sol+250W

 Technische details:

Leverbaar

240 en 500 watt

Aansluitspanning

230V/50Hz

Klasse

IP-55

Kleur

RAL 9010

MAGNUM Sol plafond stralingspanelen zijn eenvoudig te installeren in ieder systeemplafond of via het geïntegreerde ophangsysteem direct aan het plafond te bevestigen. Ieder paneel is voorzien van een eigen ophangsysteem.

MAGNUM Sol plafond stralingspanelen produceren uitsluitend stralingswarmte. De hoge intensiteit van de infrarode warmtegolven resulteren na zeer korte tijd al in een optimaal comfortabel gevoel.

De panelen kunnen thermostatisch of modulerend worden geregeld wat de energieafname tot een minimum beperkt. Aansturing kan via een simpele aan/uit thermostaat tot een draadloze RF thermostaat.


Beschikbare producten

Art.nr.

Vermogen

Afmetingen

600331

240 Watt

59 x 59 x 4 cm

600661

500 Watt

119 x 59 x 4 cm

MAGNUM Sol biedt u een behaaglijke, natuurlijke en gezonde stralingswarmte!

MAGNUM Sol wordt standaard geleverd inclusief

  • Ophangbeugel

  • 0,5 meter aansluitkabel

  • Installatievoorschriften

Garantie

2 jaar garantie op de elektrotechnische werking

De verschillende bedieningen:

MAGNUM Standard ControlMAGNUM_SControl_Set

In sommige situaties is een digitale regeling minder noodzakelijk en gaat de voorkeur uit naar een eenvoudige aan/uit bediening. Met name bij industriële toepassing of indien continue verwarming gewenst is. Hiertoe heeft MAGNUM de Standard Control ontwikkeld: een simpele aan/uit thermostaat met temperatuurregeling die uitblinkt in eenvoud en bedieningsgemak.


MAGNUM X-treme ControlMAGNUM_MXC_explosion+kopie

Deze stijlvolle, kleurrijke en verfijnde digitale klokthermostaat is speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen. De MAGNUM X-treme Control wordt geleverd inclusief een externe vloersensor, een ingebouwde luchtsensor en 3 verschillende frames die op de meeste merken schakelmateriaal passen. De MAGNUM X-treme Control is eenvoudig en intuïtief te bedienen d.m.v. de aanraakgevoelige buttons onder het display.

 Met de nieuwe kameleonfunctie is de kleur is eenvoudig aan te passen aan de kleur van uw interieur. De stijlvolle screensaver geeft zonder de thermostaat te hoeven aanraken de tijd, temperatuur en de huidige modus weer.  De MAGNUM X-treme Control is voorzien van de nieuwe helpfunctie welke na 10 seconden in het menu zal verschijnen met een volledige beschrijving van de desbetreffende instelling.

 De MAGNUM X-treme Control heeft tevens een houten vloerfunctie waarbij de temperatuur gelimiteerd wordt tot 28°C. Dit maakt de MAGNUM X-treme Control de perfecte en veilige oplossing voor ieder elektrisch verwarmingssysteem.

MAGNUMSolManualNL201202

 

Contactformulier

Adres