Elektrisch verwarmen

Duurzame producten en oplossingen

Elektrische convectoren

In Nederland waren we vooral gewend woningen te verwarmen met aardgas en is elektrisch verwarmen een relatief nieuw begrip. In de ons omringende landen wordt deze manier van verwarmen al langere tijd breed toegepast. De transitie naar het gebruik van andere energiebronnen dwingt ons ook in Nederland naar alternatieven te kijken. Elektriciteit als energiedrager biedt veel mogelijkheden. Daarnaast is bij verduurzaming van de opwekking ook automatisch een hoger rendement van toepassing. 

Elektrische radiatoren

De producten die wij leveren passen uitstekend in duurzame installatie-concepten. Ons assortiment voor ruimteverwarming bestaat onder andere uit elektrische radiatoren, convectoren, elektrische cv-ketels en infraroodpanelen. Deze producten zijn zowel als hoofdverwarming als bijverwarming toe te passen en zijn voorzien van slimme regelingen waardoor er geen onnodig energieverbruik optreedt.

Infrarood verwarming

Ook onze tapwateroplossingen in de vorm van boilers en doorstromers voor tapwater kunnen breed ingezet worden in diverse installatieconcepten. Ook deze toestellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van slimme regelingen.

Elektrische boiler

Voor prijzen kijk op onze webshop https://www.click-and-order.nl/elektrisch-verwarmen/

 

Contactformulier

Adres