Airconditioning

Zoals H&S Klimaattechniek dit ziet.

Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht afkoelen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.  Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet airconditioning echter ook energie-efficiënt zijn. De op warmtepompen gebaseerde airconditioningsystemen die wij u bieden zijn een alles-in-één-oplossing, en dus een superieure prestatie en energie-efficiëntie, om het milieu waarin we leven te beschermen.

ENERGIESLIMME OPLOSSINGEN

Omwille van de stijgende energiekosten is het belangrijker dan ooit dat airconditioners zo efficiënt mogelijk zijn. Onze op warmtepompen gebaseerde airconditioners zijn niet enkel stijlvol maar ook energieslim, met hun individuele, programmeerbare besturingen voor elke kamer en hun aanwezigheidssensors die het energieverbruik verminderen wanneer niemand thuis is.

STIJLVOLLE, FLUISTERSTILLE UNITS

De door ons geleverde airconditionings hebben meerdere bekroningen gewonnen voor zijn stijlvolle binnen units. We bieden een brede reeks units voor wand-, vloer- of plafondmontage, die passen in om het even welk interieur. De units werken fluisterstil, om een perfecte woonkwaliteit te garanderen.

PERFECT VOOR NIEUW WONINGEN EN RENOVATIEPROJECTEN

Of u nu uw woning renoveert of betrokken bent in een nieuwbouwproject, de veelzijdige, op warmtepompen gebaseerde airconditioners van H&S Klimaattechniek zijn ideaal. Wat ook de leeftijd van uw woning is, u kunt erop vertrouwen dat de op warmtepompen gebaseerde airconditioners van H&S Klimaattechniek  jarenlang trouwe dienst zullen bewijzen, ongeacht de weersomstandigheden.

Waarmee kan H&S Klimaattechniek u helpen?

Optimaliseer uw woonomgeving:
Optimaliseer de energie-efficiëntie en het comfort in uw nieuwe woning met een veelzijdig, op warmtepompen gebaseerd airconditioningsysteem van H&S Klimaattechniek.

 

Contactformulier airconditioning

Adres

HxBxL